Kermainen uunilohi (karppaus)

Laita vihannekset vuokaan ja mausta, leikkaa koskenlaskija vihannesten päälle.

Aseta lohifilee kasvisten päälle nahkapuoli alaspäin.

Voitele lohifilee creme bonjour cuisinella ja laita päälle ruohosipuli.

Kaada kerma koko komeuden päälle ja laita uuniin 200c n. 20-25min.

Lohi kannattaa suolata pari tuntia ennen valmistusta!

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 367 grammaa

Mendolf
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohifilee 113g220kcal21g0g15.2g0g
Amerikansekoitus, Apetit34g9kcal0.6g1.5g0.1g0.8g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g6.7g19kcal1.3g0g1.5g0g
Ruohosipuli 2.8g0.6kcal0g0g0g0.1g
Kuohukerma,valio,2dl23g77kcal0.4g0.7g7.9g0g
Creme Bonjour Cuisine Valksip ja yrtit28g37kcal0.8g0.6g3.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana413g723kcal48.2g5.6g56.8g1.8g
Valittu annoskoko206g362kcal24.1g2.8g28.4g0.9g
Annoskoko puolitettuna103g181kcal12.1g1.4g14.2g0.5g
Arvot/100g100g175kcal11.7g1.4g13.8g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=235531