Kesäkurpitsavuoka

2 kesäkurpitsaa
1 sipuli
1 tlk hyvää tomaattimurskaa
1 tlk valkoisia papuja tomaattikastikkeessa
1,5 dl juustoraastetta
1 ruukku basilikaa
2 valkosipulinkynttä
1 tl suolaa
mustapippuria

Leikkaa kesäkurpitsati, sipuli, valkosipuli ja basilika.

Sekoita ainekset yhteen, lisää mukaan tomaattimurska sekä pavut tomaattikastikkeessa ja mausta.

Levitä seos uunivuokaan ja päälle juustoraaste.

Kypsennä 200-asteisessa uunissa 30-40 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 367 grammaa

Rannekoru
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 70g13kcal0.4g1.8g0.3g0.5g
Sipulikuutiot rainbow1.4g0.1kcal0g0g0g0g
Tomaattimurska, Rainbow, 500 g70g25kcal0.7g4.6g0.4g0g
X-Tra, valkoinen papu tomaattikastikkeessa35g28kcal1.6g4.6g0.4g0g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa21g63kcal4.9g0g4.9g0g
Basilika, tuore7g2.8kcal0.2g0.4g0.1g0.3g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g1.1g1.2kcal0.1g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana413g266kcal15.8g23.2g12.2g1.6g
Valittu annoskoko206g133kcal7.9g11.6g6.1g0.8g
Annoskoko puolitettuna103g66kcal4g5.8g3.1g0.4g
Arvot/100g100g64kcal3.8g5.6g3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=284511