Pizzapohja ilman munaa

Ohje alunperin karppaus.

Infon sivulta.

Olen pikkuisen muuttanut sitä.

Sekoita psyllium, hiiva ja vesi, anna turvota.

Lisää muut aineet ja vaivaa.

Levitä pellille ja anna kohota lämpiävässä uunissa jonkin aikaa.

Täytä ja paista 225* vartin verran.

Pohja jää melko pehmeäksi, sormin syöminen ei onnistu.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 118 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi131g0kcal0g0g0g0g
Psyllium husk (Natures of scandinavia), annos 7g4.4g2.4kcal0.3g0.1g0.1g4.4g
Kuivahiiva, annos 11g2.2g7.9kcal1g0.9g0.1g0g
Soijajauhot, Soyolk20g79kcal7.7g3.2g3.9g2.4g
Vehnälese 18g40kcal2.3g2.7g0.8g6.6g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl18g165kcal0g0g18.4g0g
Seesaminsiemen, kuorineen 13g89kcal3.5g0.9g7.6g1.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana413g766kcal29.6g15.6g61.8g30g
Valittu annoskoko207g383kcal14.8g7.8g30.9g15g
Annoskoko puolitettuna103g192kcal7.4g3.9g15.5g7.5g
Arvot/100g100g185kcal7.2g3.8g15g7.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=212362