Sämpylä rouheinen

Lämmitä vesi kädenlämpöiseksi, lisää hiiva ja sekoita hyvin.

Lisää suola, sokeri leseet ja puurohiutaleet, sekoita.

Lisää jauhot ja sekoita taikina.

Taikina saa jäädä melko löysäksi.

Kohota, asettele pellille, painele litteiksi ja kohota 1/5 tuntia.

Paista 225 noin puoli tuntia.

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 59 grammaa

Ananas2
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 74g0kcal0g0g0g0g
Hiiva 3.7g2.7kcal0.5g0g0g0.3g
Vehnälese 5.9g13kcal0.8g0.9g0.3g2.2g
Ruislese 5g14kcal0.7g1.3g0.2g1.9g
Elovena kaurapuuro (40 g hiutaleita) (Raisio), annos 40g15g54kcal2.1g8.1g1.2g1.6g
Sämpyläjauho rouheinen, sunnuntai (65g)44g154kcal5.3g30.4g0.8g2.2g
Vehnäjauho puolikarkea 59g202kcal6g41.2g0.7g2.1g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 0.6g2.4kcal0g0.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana413g886kcal30.8g165g6.4g20.6g
Valittu annoskoko207g443kcal15.4g82.5g3.2g10.3g
Annoskoko puolitettuna103g222kcal7.7g41.3g1.6g5.2g
Arvot/100g100g214kcal7.5g39.9g1.5g5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=334948