Sipuli-paprika-tomaattipaistos(m)

Käsittele kasvikset.

Paista rypsiöljyssä ensin sipuli ja paprika.

Lisää puolitetut kirsikkatomaatit.

Mausta.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 118 grammaa

Mimskuu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika, punainen30g7.7kcal0.3g1.4g0.1g0.6g
Paprika keltainen 30g9kcal0.3g1.5g0.1g0.6g
Sipuli (käsittelemätön)82g22kcal1.1g3.9g0.2g1.4g
Kirsikkatomaatti (Pirkka)56g11kcal0.3g2g0.2g0g
Rypsiöljy (Pirkka), annos 100g6.6g59kcal0g0g6.6g0g
Suola, annos 3g1.3g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.9g2.5kcal0.1g0.3g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana413g224kcal4.2g18.2g14.4g5.6g
Valittu annoskoko207g112kcal2.1g9.1g7.2g2.8g
Annoskoko puolitettuna103g56kcal1.1g4.6g3.6g1.4g
Arvot/100g100g54kcal1g4.4g3.5g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=447174