Kana-kasviskeitto

Kuori ja pilko perunat ja 3 porkkanaa ja keitä kypsiksi.

Kuori 1 sipuli.

Paista 1rkl oliiviöljyssä kananpojan paistisuikaleet ja sipuli pannulla ja lisää ne kypsinä keittoon.

Lisää sitten pakastevihannekset ja -maissit ja lämmitä keitto.

Lopuksi sekoita fond du chef liemihyytelö pieneen määrään keitettyä vettä ja lisää keittoon.

Lisäksi voit maustaa esim.

Herbamare -yrttisuolalla ja pippurilla.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 3309 grammaa

Ideale
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, raaka (Pirkka), annos 150g106g80kcal2g17g0.2g1.1g
Porkkana 13g4.1kcal0.1g0.7g0g0.3g
Sipuli 6.9g2.1kcal0.1g0.3g0g0.1g
Oliiviöljy 0.9g7.7kcal0g0g0.9g0g
Kariniemen kananpojan paistisuikaleet hunajamarinadissa 800g (Kariniemi), annos 200g50g75kcal8.3g0.2g4.5g0g
Vihannessekoitus,Kesäpöytä (Apetit), annos 125g16g5.5kcal0.4g0.7g0.1g0g
Maissi (pakastettu) (Apetit), annos 100g13g16kcal0.4g3.2g0.1g0g
Fond du chef kana (Knorr), annos 28g1.9g1.1kcal0g0.1g0.1g0g
Herbamare yrttisuola (Herbamare), annos 5g0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana414g382kcal22.6g44.4g11.8g3g
Valittu annoskoko207g191kcal11.3g22.2g5.9g1.5g
Annoskoko puolitettuna104g95kcal5.7g11.1g3g0.8g
Arvot/100g100g92kcal5.5g10.7g2.9g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=368638