Feta-jauhelihapyörykät

Keitä peruna, jäähdytä hieman ja haarukoi sipulien, kapriksen ja mausteiden kanssa.

Lisää jauheliha ja kananmunat sekä lopuksi feta.

Muotoile keskikokoisiksi pyöryköiksi ja paista n. 170 asteisessa (kiertoilma) -uunissa 25 min tai kunnes pyörykät ovat "ruskettuneita".

Paista keskitasossa.

Tarjoile esim.

paahdettujen punajuurien ja sipulien kanssa.

Reseptistä tulee n. 19 annosta ja yksi annos painaa n. 44 grammaa

Smilodon

Smilodon sanoi...

Normiuunissa lämpötilaa voi nostaa ainakin 200 asteeseen, btw.

lauantai 28.02.2009 klo 16:52

AineksetMääräEnergiaPHRK
Arla Apetina 8% feta25g38kcal4g1g2g0g
Kananmuna kuoreton 14g20kcal1.7g0g1.4g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g13g3.4kcal0.2g0.6g0g0.2g
Kapris etikkaliemessä, Figaro13g3.8kcal0.3g0.5g0.1g0.4g
Atria naudan paistijauheliha 10% 200g100g170kcal20g0g10g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g1g1kcal0.1g0.2g0g0g
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaton 40g31kcal0.8g6.2g0.1g0.4g
Aromisuola (5g)1.3g0.7kcal0g0.1g0g0g
Jauhelihamauste, annos 15g0.8g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana414g533kcal54.2g17.2g27.2g2g
Valittu annoskoko207g267kcal27.1g8.6g13.6g1g
Annoskoko puolitettuna103g133kcal13.6g4.3g6.8g0.5g
Arvot/100g100g129kcal13.1g4.2g6.6g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=108284