Merimiespihvit

Ruskista lihaviipaleet ja sipulit öljyssä.

Kuori perunat.

valmista lihaliemi.

Lado perunat ja lihat + sipulit kerroksittain kannelliseen uunivuokaan ja ripottele pippuria joka kerroksen väliin.

Päällimmäiseksi tulee perunakerros.

Vuoka 175 C uuniin kunnes päällimmäiset perunat saavat hiukan väriä.

Peitä vuoka kannella ja madalla lämpö 15 C. Kypsennä 2 - 2,5 tuntia.

Ps. Minä käytän lihaliemen tilalla olutta n. 4 dl.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 331 grammaa

Grasse
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paisti (ilman rasvaa), annos 150g63g154kcal11.3g0.3g3.8g0g
Öljyt, rypsiöljy (Kultasula), 13.5 g, 1 rkl4.7g42kcal0g0g4.7g0g
Peruna, vanha, kuorittu 56g43kcal1.1g8.7g0.1g0.6g
Sipuli 17g5.2kcal0.2g0.8g0g0.3g
Maustepippuri, annos 1g0.5g0kcal0g0g0g0g
Vesi63g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl3.1g7.8kcal0.4g0g0.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana414g504kcal26g19.6g18.6g1.8g
Valittu annoskoko207g252kcal13g9.8g9.3g0.9g
Annoskoko puolitettuna103g126kcal6.5g4.9g4.7g0.5g
Arvot/100g100g122kcal6.3g4.7g4.5g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=150205