Punainen linssikeitto (zone)

Huuhtele linssit ja keitä vedessä 15 minuuttia.

Lisää tomaattimurska, pilkotut punasipulit ja valkosipuli.

Keitä vielä 10 minuuttia.

Mausta paprikajauheella, kasvisfondilla (tarkista suola) ja nauti keitetyn kananmunan kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 331 grammaa

Sakrima
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 102g0kcal0g0g0g0g
Linssi, punainen, Go Green19g61kcal4.5g9.2g0.2g2.3g
Punasipuli, kuorittu, 100g9g2.5kcal0.1g0.5g0g0.2g
Rypsiöljy 0.8g6.9kcal0g0g0.8g0g
Valkosipuli 1.6g1.7kcal0.1g0.3g0g0g
Paprikajauhe 0.3g1kcal0g0.1g0g0.1g
Kasvisfondi, Touch Of Taste, tiiviste (annos 1,5 rkl)0.8g0.8kcal0.1g0.1g0g0g
Kananmuna, keitetty 34g49kcal4.3g0.1g3.5g0g
Tomaattimurska, Pirkka, 500g39g14kcal0.6g2.7g0g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana414g273kcal19.4g26g9g6.2g
Valittu annoskoko207g137kcal9.7g13g4.5g3.1g
Annoskoko puolitettuna104g68kcal4.9g6.5g2.3g1.6g
Arvot/100g100g66kcal4.7g6.3g2.2g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=223587