Karppi Parsajauhelihavuoka

Ruskista jauheliha.

Laita kaikki paitsi emmentalraaste uunivuokaan.

Ripottele päälle raaste ja paista 200asteessa noin tunti.

Tarjoile raejuuston ja majoneesin kanssa!

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 331 grammaa

Tinasusanna
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 82g29kcal3.8g1.6g0.2g2g
Jauheliha, sika-nauta 94g208kcal16.4g0g15.9g0g
Juustoraaste emmental punaleima6.3g24kcal1.8g0g1.9g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 20g67kcal0.4g0.6g7.1g0g
Pekoni, paistettu 4.7g24kcal0.8g0g2.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana414g704kcal46.4g4.4g55g4g
Valittu annoskoko207g352kcal23.2g2.2g27.5g2g
Annoskoko puolitettuna104g176kcal11.6g1.1g13.8g1g
Arvot/100g100g170kcal11.2g1.1g13.3g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=274886