Mustikkapiirakka

Vatkaa muna ja sokeri vaahdoksi.

Sekoita kuivat aineet yhteen ja yhdistä munavaahtoon.

Laita taikinapohja marjapiirakkavuoalle ja sekoita marjat sen päälle.

Kaada lopuksi päälle kermaviiliseos.

Paista noin tunti 175 asteessa uunin keskitasolla.

Tekemiseen kuluu noin 45 min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 103 grammaa

Orava
AineksetMääräEnergiaPHRK
Margariini 60%, kultarypsi 251g1333kcal0.5g0.7g150.4g0g
Sokeri 213g865kcal0g212.8g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 301g378kcal33.1g0.8g27.1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 150g516kcal15.3g105.3g1.8g5.3g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 150g504kcal0.1g122.7g0.1g2.1g
Leivinjauhe 13g22kcal0.7g4.7g0g0.1g
Mustikka metsä- 451g199kcal2.3g28.9g2.7g14.9g
Kermaviili, kevyt (ingman keittiöni) 2%501g301kcal16g35.6g10g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g30g120kcal0g29.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4120g8473kcal136g1082.6g384.2g44.8g
Valittu annoskoko2060g4236kcal68g541.3g192.1g22.4g
Annoskoko puolitettuna1030g2118kcal34g270.7g96.1g11.2g
Arvot/100g100g206kcal3.3g26.3g9.3g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=131980