Ruokaisa lohisalaatti

Keitä kananmunat.

Valuta lohisäilyke ja pilko sipulit ja maustekurkut pieniksi.

Silppua salaatti pieneksi.

Yhdistä ainekset kulhossa ja lopuksi lisää majoneesi.

Sekoita hyvin.

Anna salaatin seistä kylmässä vähintään tunti ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 258 grammaa

Fabriikka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohisäilyke, omassa liemessä (Rainbow), annos 165g660g858kcal105.6g0g48.8g0g
Maustekurkku300g50kcal2.1g9g0.3g5.4g
Sipuli (kuorittu)200g54kcal2.6g9.6g0.4g3.4g
Jääsalaatti ruukussa, Pirkka200g20kcal2.2g1.6g0.4g2g
Keräsalaatti, pehmeä, 50g100g14kcal1.4g1.5g0.2g1.2g
Majoneesi 27-33 % rasvaa 380g1130kcal5.7g24.2g114g0.2g
Kananmuna, keitetty 220g314kcal27.5g0.7g22.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4120g4878kcal294.2g93.2g373.2g24.4g
Valittu annoskoko2060g2439kcal147.1g46.6g186.6g12.2g
Annoskoko puolitettuna1030g1220kcal73.6g23.3g93.3g6.1g
Arvot/100g100g118kcal7.1g2.3g9.1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=302780