Nakkikeitto

6 perunaa, pieniä/keskikokoisia
1/4 lanttu
2 porkkanaa
1/2 purjosipulia
2 litraa vettä
100g vihreitä papuja (puoli pussia)
1 1/2 pkt Atria nakkeja
2 lihaliemikuutiota
Persiljaa

Lämmitä vesi kiehuvaksi ja lisää lihaliemikuutiot, anna sekottua.

Lisää pilkotut vihannekset ja anna kiehua n. 15min.

Lanttu pehmenee hitaimmin, tarkkaile.

Sillä välin pilko ja paista nakit.

Kun lanttu menee kauhan kärjellä halki, lisää nakit ja anna hautua hetken.

Bon appétit!

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 458 grammaa

Mmikael
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 239g182kcal4.5g37.1g0.5g2.4g
Lanttu 197g57kcal2g9.1g0.6g3.5g
Porkkana 152g50kcal0.9g8.4g0.3g3.9g
Purjosipuli 51g12kcal0.9g1.2g0.1g1.1g
Vihreä papu/härkäpapu, keitetty 56g19kcal1.2g2.4g0.1g1.4g
Lihaliemikuutio Maggi12g35kcal1.1g0.9g2.8g0g
Persilja 2.8g0.8kcal0g0g0g0.2g
Nakki, Atria A-lk kuoreton225g495kcal25.2g5.6g42.8g0.2g
Vesi, vesijohtovesi 1126g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4122g1700kcal71.6g129.4g94.4g25.4g
Valittu annoskoko2061g850kcal35.8g64.7g47.2g12.7g
Annoskoko puolitettuna1031g425kcal17.9g32.4g23.6g6.4g
Arvot/100g100g41kcal1.7g3.1g2.3g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=256320