Rasvainen jauhelihakastike

250 grammaa sikanautajauhelihaa 23%
500 grammaa tomaattimurskaa
1 sipuli
3 valkosipulin kynttä
1 tl pizzamaustetta
1 tl suolaa
1 tl pippurisekoitusta

Ruskista jauheliha ja sipulit pilkottuna.

Lisää muut mausteet ja valkosipuli sekä tomaattimurska.

Keitä 30-45 minuuttia keskilämmöllä.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 458 grammaa

Laskipera87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska 1125g331kcal6.3g59.6g2.2g21.4g
Atria sika-nauta jauheliha 23%563g1519kcal95.6g0g129.4g0g
Sipuli (kuorittu)225g61kcal2.9g10.8g0.4g3.8g
Valkosipuli 27g29kcal2.1g4.4g0.2g0.6g
Suola, annos 3g6.7g0kcal0g0g0g0g
Pizzamauste, 46 g purkki (Santa maria), annos 2g9g33kcal1.2g5.6g0.6g0g
Mustapippuri 4.5g13kcal0.5g1.7g0.1g1.2g
Rapsiöljy (Vita d´or), annos 5g101g911kcal0g0g101.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4122g5793kcal217.2g164.2g468.2g54g
Valittu annoskoko2061g2897kcal108.6g82.1g234.1g27g
Annoskoko puolitettuna1031g1448kcal54.3g41.1g117.1g13.5g
Arvot/100g100g141kcal5.3g4g11.4g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=428650