Tomaatti-juures-jauhelihavuoka (karppi)

Ruskista jauheliha pannulla ja lisää silputtu sipuli mukaan.

Mausta.

Laita jauheliha ja raastetut juurekset kerroksittain vuokaan.

Päälimmäiseksi tomaattimurska, oregano ja juustoraaste.

mausteita maun mukaan
mustapippuria myllystä
oreganoa

kypsennä juuresvuoka uunin 200 asteisen alimmalla tasolla noin 50 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 458 grammaa

Viku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Juuressuikale (Pirkka), annos 280g901g225kcal9g44.1g1.8g22.5g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha451g748kcal85.6g0g45g0g
Sipuli (kuorittu)101g27kcal1.3g4.9g0.2g1.7g
Tomaattimurska Eldorado439g88kcal5.3g15.4g0.4g6.1g
Juustoraaste kevyt emmental (Ingman), annos 150g169g490kcal55.7g2.2g28.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4122g3156kcal313.8g133.2g152.2g60.6g
Valittu annoskoko2061g1578kcal156.9g66.6g76.1g30.3g
Annoskoko puolitettuna1031g789kcal78.5g33.3g38.1g15.2g
Arvot/100g100g77kcal7.6g3.2g3.7g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=99763