Katkarapu-nuudelikeitto

Laita vettä kattilaan siten että nuudeliköntti tai nuudelit peittyvät.

Kuumenna vesi kattilassa, lisää liemikuution puolikas ja keitä nuudelit lähes kypsiksi tai kypsiksi.

(Katkarapuliemikuutioita/jauhetta saa aasialaisista ruokakaupoista)

Lisää jäiset tai sulatetut katkaravut kuumaan veteen nuudeleiden sekaan ja anna sulaa/ kiehua HETKI.

Pidä varasi ettei katkaravut sitkisty liian kauan kiehuessaan.

Nauti kuumana ja puikoilla tai ilman.

:P´

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 516 grammaa

Hensuli1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi1600g0kcal0g0g0g0g
Katkarapu 200g137kcal28.9g0g2.2g0g
Liemikuutio, kasvisliemi, Maggi2g6.6kcal0.1g0.3g0.6g0g
Nuudeli tom yam (Pirkka), annos 65g260g468kcal10.9g65g18.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4124g1223kcal79.8g130.6g42g0g
Valittu annoskoko2062g611kcal39.9g65.3g21g0g
Annoskoko puolitettuna1031g306kcal20g32.7g10.5g0g
Arvot/100g100g30kcal1.9g3.2g1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=293334