Rahkapasta

Sekoita muut aineet juustoraaste ja pasta keskenään kulhossa, lisää tuoreita yrttejä 2 rkl, pippuria ja suolaa maun mukaan ja kaada sekaan al-dente keitetty pasta.

Kaada voideltuun tai öljyttyyn uunivuokaan, ripottele juusto pinnalle ja paista n. 180 asteessa 25-30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 172 grammaa

Ksp
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni, pasta 599g1959kcal61g397.5g6.6g20.1g
Maitorahka (Pirkka)599g395kcal71.8g23.9g1.8g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen479g158kcal15.8g23.5g0g0g
Kananmuna kuoreton 132g188kcal16.5g0.4g13.5g0g
Basilika, tuore 4.8g1.3kcal0.1g0.1g0g0.1g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl12g108kcal0g0g12g0g
Mozzarellaraaste (Frischpack), annos 50g239g742kcal62.3g4.8g52.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4128g7104kcal455g900.4g173.2g40.4g
Valittu annoskoko2064g3552kcal227.5g450.2g86.6g20.2g
Annoskoko puolitettuna1032g1776kcal113.8g225.1g43.3g10.1g
Arvot/100g100g172kcal11g21.8g4.2g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=116206