Browniet

Uunin keskitaso 180° n. 30 min.

1. Sulata voi ja suklaa vesihauteessa.

2. Lisää sokeri, kevyesti vatkatut munat ja jauhot, sekoita nopeasti mutta varovaisesti.

Lisää pähkinät rouhittuina.

3. Kaada taikina voideltuun vuokaan (esim pyöreä n. 20 cm halkaisijaltaan) ja kypsennä noin puoli tuntia.

Pinta saa olla rapea, mutta keskiosa kostea.

Anna jäähtyä ennen mahdollista kumoamista tai lusikoi suoraan vuoasta!

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 43 grammaa

Pipsahappo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 299g2172kcal3.6g1.2g243.4g0g
Suklaa tumma 359g1855kcal14g191.3g111.4g19g
Sokeri 635g2576kcal0g634g0g0g
Kananmuna kuoreton 329g470kcal41.2g1g33.8g0g
Täysjyvävehnäjauho (Sunnuntai), annos 50g292g905kcal49.6g157.6g8.5g37.9g
Cashewpähkinä 150g860kcal29.9g28.1g69.4g5.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4128g17674kcal276.6g2026.4g933g124.2g
Valittu annoskoko2064g8837kcal138.3g1013.2g466.5g62.1g
Annoskoko puolitettuna1032g4418kcal69.2g506.6g233.3g31.1g
Arvot/100g100g428kcal6.7g49.1g22.6g3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=178276