KARPPILEIPÄ

Sekoita kuivat aineet keskenään.

Liuota hiiva veteen ja sekoita kananmunat ja lisää veteen.

Lisää kuivat aineet ja vaivaa taikinaksi, Paista 200* asteessa n. tunti.

Ohjeessta tulee yksi vuokaleipä.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 43 grammaa

Kuronen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi634g0kcal0g0g0g0g
Gluteenijauho (seitanjauho) (Vantastic foods), annos 50g476g1869kcal385.2g33.3g19g0g
Sämpyläjauho, vehnäjauho, ruisjauho, vehnärouhe 174g548kcal18.4g103.6g3.8g9.6g
Auringonkukansiemeniä, kuorittuja (Risetti), annos 500g159g904kcal36.1g30.9g78.6g9.5g
Pellavansiemen kokonainen/rouhe 103g333kcal29.9g7.2g20.6g31.5g
Kananmuna kuoreton 349g498kcal43.6g1g35.7g0g
Ruokaöljy keskiarvo 86g756kcal0g0g85.5g0g
Hiiva, 50g63g39kcal8.3g0.7g0.3g0g
Ruokasuola jodioitu 21g0.5kcal0.1g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4128g9893kcal1043.2g353.4g487g101.2g
Valittu annoskoko2064g4947kcal521.6g176.7g243.5g50.6g
Annoskoko puolitettuna1032g2473kcal260.8g88.4g121.8g25.3g
Arvot/100g100g240kcal25.3g8.6g11.8g2.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=245533