Tiikerikakku

1. Vaahdota voi.

2. Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.

Lisää maito, leivinjauhe jauhoihin sekoitettuna, jauhot ja voivaahto.

Jaa taikina kahteen osaan ja sekoita kaakaojauhot toiseen osaan.

3. Laita taikinoita vuorotellen voideltuun ja korppujauhotettuun kakkuvuokaan.

4. Paista 175 asteessa 50-60 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 86 grammaa

Sjh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, normaalisuolainen (Valio)401g2887kcal3.2g3.2g320.7g0g
Sokeri 561g2278kcal0g560.7g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 642g2201kcal65.4g449g7.7g22.5g
Kananmuna kuoreton 353g503kcal44.1g1.1g36.2g0g
Leivinjauhe 8g14kcal0.4g3g0g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 80g37kcal2.4g3.8g1.2g0g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 19g71kcal3.6g2.1g4.2g5.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4128g15982kcal238.2g2045.8g740g56.8g
Valittu annoskoko2064g7991kcal119.1g1022.9g370g28.4g
Annoskoko puolitettuna1032g3996kcal59.6g511.5g185g14.2g
Arvot/100g100g387kcal5.8g49.6g17.9g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=299925