Tomaattikastike pastalle

Paloittele sipuli, tomaatit ja rucola.

Kuullota sipuli ja puristettu valkosipuli öljyssä.

Lisää tomaattipalat ja suola ja mustapippuri.

Kuumenna.

Lisää rucola kastikkeeseen juuri ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 129 grammaa

Tiitukka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)239g65kcal3.1g11.5g0.5g4.1g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g1596g324kcal9.6g60.6g4.8g22.3g
Rucola, lautaselinen n. 30g120g18kcal1.2g2.4g0.2g1.7g
Rypsiöljy 56g494kcal0g0g55.9g0g
Valkosipuli 48g52kcal3.8g7.8g0.3g1g
Suola, annos 3g5.2g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4128g1905kcal35.4g164.6g123.4g58.2g
Valittu annoskoko2064g953kcal17.7g82.3g61.7g29.1g
Annoskoko puolitettuna1032g476kcal8.9g41.2g30.9g14.6g
Arvot/100g100g46kcal0.9g4g3g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=68927