Pekoni-tomaattikeitto

Paista silputtu pekoni ja sipulisilppu kuumassa kattilassa.

Lisää hienonnettu valkosipuli ja sienet.

Kääntele.

Lisää tomaattimurska, Herbamare (tai lihaliemikuutio) ja basilika.

Anna kiehua hyvin miedolla lämmölllä noin 1,5 h. Sekoittele välillä.

Lisää loppuvaiheessa kerma ja keitä vielä hetki.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 413 grammaa

Eija1959
AineksetMääräEnergiaPHRK
Amerikan pekoni 1viipale213g680kcal25.5g0g63.8g0g
Sipuli (kuorittu)250g68kcal3.3g12g0.5g4.3g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g15g16kcal1.2g2.4g0.1g0.3g
Suolasienet (rouskuja)313g63kcal5g15.6g1.6g0g
Tomaattimurska, 1 prk1000g268kcal6g53g2g14g
Herbamare yrttisuola (Herbamare), annos 5g13g2.9kcal0.1g0.6g0.1g0g
Basilika, kuivattu 13g32kcal1.8g2.6g0.5g5.1g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 250g825kcal5g7.5g87.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4130g3907kcal95.8g187.4g312.2g47.4g
Valittu annoskoko2065g1954kcal47.9g93.7g156.1g23.7g
Annoskoko puolitettuna1033g977kcal24g46.9g78.1g11.9g
Arvot/100g100g95kcal2.3g4.5g7.6g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=399943