Se kevyempi lasagne

Tee ensin tomaattikastike: ruskista kanajauheliha ja sipulit.

Lisää tomaattimurska, liemikuutio tai fondia, vesi ja mausteet.

Hauduta 20 min. ja tarkista maku.

Tee juustokastike: lisää kulmää maitoon maizenaa 3 rkl ja polar-sulatejuusto.

Jos tykkäät, voit laittaa muskottipähinää ripauksen.

Kuumenna seos sekoittaen jotta se sakenee.

Tarkista maku, lisää suolaa tarvittaessa.

Viipaloi kurpitsat 1 cm paksuisiksi.

Laita alimmaiseksi juustokastike ja lado makaronilevyt ( joita on vain 5) ja kesäkurpitsaa sekä tomaattikastike.

Toista tätä kunnes värkit loppuu.

Päällimmäisenä on juustokastike.

Uuniin 200 asteeseen n. 1h.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 295 grammaa

Katjossu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lasagnelevy Rainbow83g305kcal11.6g59g2.6g2.5g
Kesäkurpitsa613g104kcal2.5g15.3g3.7g4.3g
Tomaattimurska, 1 prk350g94kcal2.1g18.5g0.7g4.9g
Valkosipuli 8.8g10kcal0.7g1.4g0.1g0.2g
Sipuli (kuorittu)88g24kcal1.1g4.2g0.2g1.5g
Oregano, kuivattu 3.5g11kcal0.4g0.8g0.4g1.5g
Basilika, kuivattu 1.8g4.5kcal0.3g0.4g0.1g0.7g
Mustapippuri 1.8g4.9kcal0.2g0.7g0.1g0.5g
Lihaliemi fondcups (Maggi), annos 12g11g1.7kcal0g0.3g0g0g
Vesi13g0kcal0g0g0g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen438g144kcal14.4g21.4g0g0g
Valio Polar sulatejuusto 9 %, maustamaton 10 g88g131kcal15.8g0g7.9g0g
Broilerijauheliha, annos 100g350g375kcal80.8g0g35g0g
Maizena maissitärkkelys18g61kcal0.1g15.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4130g2539kcal260g274.4g101.6g32.2g
Valittu annoskoko2065g1269kcal130g137.2g50.8g16.1g
Annoskoko puolitettuna1033g635kcal65g68.6g25.4g8.1g
Arvot/100g100g62kcal6.3g6.6g2.5g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=416057