Gluteeniton pizzapohja

Alkuperäinen ohje:
Siirry sivulle!

Ohjeesta saa 4-5 pellillistä.

Keitä aluksi vettä esim.

vedenkeittimessä ja laita kulhoon 3 dl. Mittaa joukkoon hiiva ja sekoita puuhaarukalla.

Lisää 2 tl sokeria ja suolaa oman maun mukaan.

Sekoita joukkoon jauhot, taikinan käydessä paksummaksi kannattaa vaivata käsin.

Lopuksi sekoita taikinaan öljy.

Kaulitse taikina leivinpaperin päällä melko ohueksi ja levitä täytteet päälle.

Paista uunissa 250 asteessa n. 10-12 min, että juusto on hieman ruskistunut.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 295 grammaa

Mfuruskog
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi839g0kcal0g0g0g0g
Gluteeniton jauhoseos (sunnuntai), 1dl=60g1174g4110kcal41.1g951.3g11.7g35.2g
Kuivahiiva, annos 11g15g55kcal6.9g6.2g0.9g0g
Sokeri 8.4g34kcal0g8.4g0g0g
Oliiviöljy 28g247kcal0g0g28g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4130g8894kcal96g1931.8g81.2g70.4g
Valittu annoskoko2065g4447kcal48g965.9g40.6g35.2g
Annoskoko puolitettuna1033g2224kcal24g483g20.3g17.6g
Arvot/100g100g215kcal2.3g46.8g2g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=440547