Punajuuri-parsa-riisi-kalkkunajauheliha-laatikko, gluteeniton ja maidoton

Punajuuria keitettyjä suikaleina, parsakaali kilkottuna, pussillinen pakaste maissia sekoitetaan keskenään.

Vuoan pohja öljytään ja ensin laitetaan riisi ja kevyesti kuullotettu sipuli+jauheliha mitkä sekoitetaan sitten kasvissekoitus.

Päälle kaadetaan sekoitettu munamaito ja suola+ pippuri (yrttejä).

Uuniin 220 ast n 50 min. Puolessa välissä kansi päälle.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 459 grammaa

Lyydia54
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kalkkunajauheliha, raaka360g493kcal79.2g6.8g21.6g0g
Kananmuna kuorineen punnittu153g193kcal16.8g0.5g13.8g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl14g122kcal0g0g13.5g0g
Rice Dream, riisimaito540g254kcal0.5g50.8g5.4g0.5g
Täysjyväriisi. Risella.198g693kcal13.9g140.6g6.5g11.9g
Parsakaali, tuore, 257g221g66kcal10.1g4.4g0.7g3.5g
Punajuuri keitetty, annos 100g221g93kcal0g20.7g0.2g5.5g
Maissi (pakastettu) (Apetit), annos 100g180g223kcal5.4g46.1g1.1g0g
Sipuli (kuorittu)180g49kcal2.3g8.6g0.4g3.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4131g4370kcal256.4g557g126.4g49g
Valittu annoskoko2066g2185kcal128.2g278.5g63.2g24.5g
Annoskoko puolitettuna1033g1093kcal64.1g139.3g31.6g12.3g
Arvot/100g100g106kcal6.2g13.5g3.1g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=227557