Kasvissosekeitto ala Tuula

Pese, kuori ja palaittele palsternakat, perunat, porkkanat ja selleri.

Kuori ja hienonna sipuli.

Kuumenna vesi kiehuvaksi ja lisää kasvikset.

Mausta suolalla ja pippurilla.

Anna kiehua n. ½ tuntia, kunnes kasvikset ovat pehmeitä.

Soseuta keitto sauvasekoittimella.

Lisää juusto ja kuumenna, älä keitä.

Ohenna keitto maidolla tai vedellä.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 459 grammaa

Eweliza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Palsternakka 225g143kcal1.1g26.5g0.9g10.1g
Peruna, vanha, kuorittu 253g193kcal4.8g39.2g0.5g2.5g
Porkkana 141g46kcal0.9g7.8g0.3g3.6g
Juuriselleri 112g35kcal1.4g5.2g0.2g3.5g
Sipuli 96g29kcal1.2g4.6g0.2g1.6g
Vesi, vesijohtovesi 843g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g1.7g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri, annos 1g0.6g1.3kcal0.1g0.2g0g0g
Tuorejuusto savuporo rasvaa 20g creme bonjour (Creme bonjour), annos 200g112g292kcal3.4g5.1g30.4g0.6g
Piparjuuri, annos 10g141g52kcal6.3g15.5g0.4g10.5g
Ruokakerma mustapekka (Valio), annos 250g141g169kcal3.2g6.7g14.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4131g1920kcal44.8g221.6g94g64.8g
Valittu annoskoko2065g960kcal22.4g110.8g47g32.4g
Annoskoko puolitettuna1033g480kcal11.2g55.4g23.5g16.2g
Arvot/100g100g47kcal1.1g5.4g2.3g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=331767