Raejuustopastasalaatti

Keitä pasta.

Jos et muistanut ottaa herneitä sulamaan, voit kipata herneet siivilään ja kataa pastan päälle.

Litistä kaksi valkosipulin kynttä veitsenlappeella ja pilko pieneksi.

Sekoita valkosipuli pastaan ja rouhi sekaan mustapippuria.

Voit myös maustaa pastaa ripauksella yrittisuolaa.

Pilko maustekurkut ja tomaatit.

Valuta maissista ja raejuustosta ylimääräinen neste pois.

Sekoita kaikki ainekset keskenään.

Tarkista maku.

Voit sekoittaa joukkoon myös fetaa.

Tässä ohjeessa vain 50g edellisillan uunijuureksien teosta jäänyttä.

Varo, ettet käytä liikaa suolaisia aineksia!

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 591 grammaa

Rn
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni, pasta 193g630kcal19.6g127.8g2.1g6.4g
Herne 233g161kcal11.8g21.8g0.9g7.2g
Maustekurkku sokerisuolattu 222g44kcal1.5g6.6g0.2g4g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g583g118kcal3.5g22.2g1.8g8.2g
Maissi, purkki Rainbow184g111kcal3.5g17.5g2.8g0g
Valkosipuli 9g10kcal0.7g1.5g0.1g0.2g
Mustapippuri 2.3g6.5kcal0.3g0.9g0.1g0.6g
Juusto, salaattijuusto, rasvaa 18 %, lehmänmaito, suolaliemessä 58g133kcal8.2g1g10.5g0g
Raejuusto, rasvaa 2-5 % 583g537kcal92.2g14.6g11.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4137g3501kcal282.6g427.8g60.4g53.2g
Valittu annoskoko2068g1750kcal141.3g213.9g30.2g26.6g
Annoskoko puolitettuna1034g875kcal70.7g107g15.1g13.3g
Arvot/100g100g85kcal6.8g10.3g1.5g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=175221