Tomaattikastike pastalle

Paloittele sipuli, tomaatit ja rucola.

Kuullota sipuli ja puristettu valkosipuli öljyssä.

Lisää tomaattipalat ja suola ja mustapippuri.

Kuumenna.

Lisää rucola kastikkeeseen juuri ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 129 grammaa

Tiitukka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)240g65kcal3.1g11.5g0.5g4.1g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g1600g325kcal9.6g60.8g4.8g22.4g
Rucola, lautaselinen n. 30g120g18kcal1.2g2.4g0.2g1.7g
Rypsiöljy 56g495kcal0g0g56g0g
Valkosipuli 48g52kcal3.8g7.8g0.3g1g
Suola, annos 3g5.2g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4138g1910kcal35.4g165g123.6g58.4g
Valittu annoskoko2069g955kcal17.7g82.5g61.8g29.2g
Annoskoko puolitettuna1035g477kcal8.9g41.3g30.9g14.6g
Arvot/100g100g46kcal0.9g4g3g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=68927