Parsakaali-kukkakaalijuustopaistos

1 pss parsista
1 pss kukkista
voita n. 45 g paistoon
koskenlaskijaa palanen
suolaa mausteeksi.

keitä tilkassa vettä kaalit ja hauduta 5 min. Anna niiden paistua ja lisää koskenlaskijaa sekaan.

Maistuvaa mm. kalan, lihan ja raejuuston kera.

Mun herkkuani on. ;)

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 276 grammaa

Tottuli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali, pakaste, Apetit75g16kcal2.5g1.4g0g1.9g
Kukkakaali, pakaste, Apetit94g16kcal1.5g2.1g0.2g1.8g
Voi 17g123kcal0.2g0.1g13.7g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g21g59kcal4g0g4.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana414g427kcal16.4g7.2g37g7.4g
Valittu annoskoko207g213kcal8.2g3.6g18.5g3.7g
Annoskoko puolitettuna104g107kcal4.1g1.8g9.3g1.9g
Arvot/100g100g103kcal4g1.7g8.9g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=137584