Bataattilanttusosekeitto

1. Kuullota sipuli.

2. Kuori ja pilko juurekset ja purjo.

3. Lisää sipulit, juurekset ja purjo kattilaan, peitä vedellä ja keitä pehmeiksi.

4. Soseuta.

5. Sekoita joukkoon juusto.

6. Mausta suolalla ja esimerkiksi valkopippurilla ja persilijalla.

Nauti raejuuston kanssa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 276 grammaa

Pikkukettu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Flora punainen, annos 10g1.9g10kcal0g0g1.1g0g
Sipuli (kuorittu)23g6.1kcal0.3g1.1g0g0.4g
Bataatti, kuorittu 81g65kcal1.3g13.6g0g2.4g
Lanttu 77g22kcal0.8g3.5g0.2g1.4g
Purjosipuli 17g3.9kcal0.3g0.4g0g0.4g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g7g20kcal1.3g0g1.5g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g1.5g1.6kcal0.1g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana414g257kcal8.2g37.6g5.6g9.2g
Valittu annoskoko207g129kcal4.1g18.8g2.8g4.6g
Annoskoko puolitettuna104g64kcal2.1g9.4g1.4g2.3g
Arvot/100g100g62kcal2g9.1g1.4g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=266951