Juuressose

1. Kuori ja paloittele juurekset.

Kuumenna vesi kiehuvaksi ja lisää suola.

Keitä lanttu- ja porkkanapaloja n. 5 minuuttia.

Lisää perunat kiehuvaan veteen ja keitä juurekset aivan kypsiksi, ettei soseeseen jää paakkuja.

Jätä keitinliemi juuresten joukkoon.

Soseuta juurekset.

Lisää maito, rasva ja sokeri.

Kuumenna sose vielä ja tarjoa puolukkaisten jauhelihapihvien kanssa.

Pirkkaresepti: Siirry sivulle!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 368 grammaa

Elsax
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lanttu 35g10kcal0.4g1.6g0.1g0.6g
Porkkana 28g9kcal0.2g1.6g0.1g0.7g
Peruna, vanha, kuorittu 56g43kcal1.1g8.7g0.1g0.6g
Vesi, vesijohtovesi 70g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.7g0kcal0g0g0g0g
Maito, Kevyt14g6.5kcal0.5g0.7g0.2g0g
Voi 2g14kcal0g0g1.6g0g
Sokeri 0.3g1.1kcal0g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana414g168kcal4.4g25.8g4.2g3.8g
Valittu annoskoko207g84kcal2.2g12.9g2.1g1.9g
Annoskoko puolitettuna104g42kcal1.1g6.5g1.1g1g
Arvot/100g100g41kcal1.1g6.2g1g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=279644