Kanapastavuoka

Keitä makaroni kypsäksi.

Ruskista kanasuikaleet ja mausta haluamallasi tavalla (esim.

currya, yrttejä, suolaa, pippuria, valkosipulia, chiliä tms.).

Sekoita makaronit, kanasuikaleet ja kasvissuikaleet.

Laita uunivuokaan ja kaada päälle ruokakerma.

Paista 200c noin 40-50min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 184 grammaa

Omenaposki1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerisuikale raaka (Rainbow), annos 300g56g53kcal11.2g0g1g0g
Rypsiöljy 0.9g8.3kcal0g0g0.9g0g
Makaroni, tumma 56g202kcal7.6g36.9g1.7g3.3g
Kasvissuikaleet (Apetit), annos 125g47g19kcal0.7g3.8g0.1g0g
Kolmen juuston ruokakerma (Valio), annos 250g47g56kcal1.6g1.7g4.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana414g678kcal42.2g84.8g16.8g6.6g
Valittu annoskoko207g339kcal21.1g42.4g8.4g3.3g
Annoskoko puolitettuna104g170kcal10.6g21.2g4.2g1.7g
Arvot/100g100g164kcal10.2g20.5g4.1g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=300001