Kantarellikastike

Pilko kantarellit ja sipuli, paista voissa kunnes sienten neste on jonkin verran haihtunut.

Sekoittele paiston aikana.

lisää vehnäjauhot, sekoita - anna paistua hetki.

Lisää vesi, ruokakerma ja mausteet.

Anna hautua kypsäksi.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 138 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kantarelli 75g13kcal1.4g0.3g0.4g1.4g
Sipuli (kuorittu)15g4.1kcal0.2g0.7g0g0.3g
Vesi45g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai6g21kcal0.7g4.3g0.1g0.2g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl60g51kcal0.8g2.6g4.2g0g
Voi, 1 tl, 5 g6g44kcal0.1g0.1g4.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana414g266kcal6.4g16g19g3.8g
Valittu annoskoko207g133kcal3.2g8g9.5g1.9g
Annoskoko puolitettuna104g67kcal1.6g4g4.8g1g
Arvot/100g100g64kcal1.5g3.9g4.6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=300525