Hirvijauhelihapihvit

Hirvenjauhelihaan silputaan pieniksi sipuli, lisätään kaksi kananmunaa, suolaa, mustaapippuria ja piripirimaustetta, sekoitetaan hyvin ja tehdään kaupallisesta taikinaa pihvi, joka paistetaan voissa.

Pihvejä tulee noin 12 ja ne painavat 60 -65 g.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 184 grammaa

Punahattu60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenjauheliha oma saalis141g158kcal31g0g4.2g0g
Sipuli 28g8.5kcal0.4g1.4g0.1g0.5g
Kanamuna, kuoreton , annos 55g31g44kcal3.9g0.1g3.2g0g
Suola, annos 3g1.1g0kcal0g0g0g0g
Voi 5.6g41kcal0.1g0g4.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana414g503kcal70.8g3g24.2g1g
Valittu annoskoko207g252kcal35.4g1.5g12.1g0.5g
Annoskoko puolitettuna104g126kcal17.7g0.8g6.1g0.3g
Arvot/100g100g122kcal17.1g0.7g5.8g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=384756