Katkarapu ruisleivät

Sekoita Katkaravut ja jogurtti, lisää suolaa pippuria, Dijon sinappia sekä tilliä.

Paahda leivät ja laita katkismössöä päälle.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 92 grammaa

Hakanen1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Katkarapu, keitetty, suolaton 72g55kcal11.5g0g0.9g0g
Turkkilainen jogurtti (Lindahls), annos 100g68g81kcal2.2g2.5g6.8g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g18g4.9kcal0.2g0.9g0g0.3g
Puikula, täysjyväruisleipä (Fazer)50g122kcal4.5g21.8g0.8g4.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana414g526kcal36.8g50.4g17g10.4g
Valittu annoskoko207g263kcal18.4g25.2g8.5g5.2g
Annoskoko puolitettuna104g132kcal9.2g12.6g4.3g2.6g
Arvot/100g100g127kcal8.9g12.2g4.1g2.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=451858