Oriental possu

Suikaloi possun sisäfilee ja marinoi hetki soijakastikkeessa.

Voi lisätä tähän myös mustapippurirouhetta.

Kuori ja lohko sipulit.

Wokkaa ensin liha ja sitten sipulit.

Lisää joukkoon oriental ateriakastike ja vesi.

Hauduta noin 30 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 276 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi19g0kcal0g0g0g0g
Oriental kastike (Pirkka), annos 50g64g60kcal0.3g14g0.3g0g
Rypsiöljy 3.7g33kcal0g0g3.7g0g
Valkosipuli, tuore, silputtu4.7g4.9kcal0.4g0.8g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)38g10kcal0.5g1.8g0.1g0.6g
Soijakastike 3.7g2.3kcal0.2g0.4g0g0g
HK Porsaan sisäfilee, naturel n.500g75g97kcal15.7g0g3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana414g415kcal34.2g34g14.2g1.4g
Valittu annoskoko207g208kcal17.1g17g7.1g0.7g
Annoskoko puolitettuna104g104kcal8.6g8.5g3.6g0.4g
Arvot/100g100g100kcal8.3g8.2g3.4g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=76451