Jauhelihapihvit

- Kuori sekä pilko sipuli hienoksi silpuksi
- Lisää sipuli jauhelihan joukkoon
- Sekoita ruiskorppujauhot ja maito keskenään
- Lisää seos jauheliha-sipuliseokseen
- Mausta jauhelihamausteella
- Sekoita kaikki aineet hyvin keskenään
- Muotoile sopivan kokoisia lihapullia

Annoksesta tulee noin 15 lihapullaa

Paista 225 asteessa

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 46 grammaa

Elyna
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 120g385kcal32.1g0g28.7g0g
Sipuli (kuorittu)38g10kcal0.5g1.8g0.1g0.6g
Ruiskorppujauho, Myllyn paras11g28kcal0.9g5.4g0.1g1.4g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 35g16kcal1g1.7g0.5g0g
Jauhelihamauste, annos 15g4.5g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana414g877kcal69g17.8g58.8g4g
Valittu annoskoko207g439kcal34.5g8.9g29.4g2g
Annoskoko puolitettuna104g219kcal17.3g4.5g14.7g1g
Arvot/100g100g212kcal16.7g4.3g14.2g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=95347