Karppaajan munakas (karppaus)

Laita öljy ja voi kuumalle pannulle, lisää viipaloidut herkkusienet toiselle laidalle ja pekoni viipaleet toiselle laidalle pannua.

Lisää makusi mukaan suolaa herkkusieniin.

Laita paistetut sienet ja pekonit lautaselle odottamaan, mutta jätä rasva pannuun.

Riko munat pannuun ja lisää soija sekä oman makusi mukaan mausteet (paprikajauhe, vihreä tabasco, suola ja pippuri).

Kaada seos pannulle ja levitä koko pannulle anna hyytyä kiinteäksi, älä tee kokkelia vaan paista "lätty".

Kun munakas on hyytynyt, lisää pekonit toiselle puolelle ja päälle herkkusienet, silppua sienten päälle ruohosipuli.

Käännä toinen puoli munakkaasta päälle ja laita lautaselle.

Nauti!

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 237 grammaa

Mendolf
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 88g125kcal10.9g0.3g9g0g
Soijakastike 1.7g1.1kcal0.1g0.2g0g0g
Herkkusieni 35g5.6kcal0.7g0.1g0.1g0.5g
Voi 26g190kcal0.3g0.1g21.3g0g
Pekoni, Pirkka, viipale 17,5g RAAKApainoarvot26g76kcal3.7g0.3g6.8g0g
Ruohosipuli 4.4g1kcal0.1g0.1g0g0.1g
Oliiviöljy 26g232kcal0g0g26.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana415g1262kcal31.6g2.2g127g1.2g
Valittu annoskoko208g631kcal15.8g1.1g63.5g0.6g
Annoskoko puolitettuna104g316kcal7.9g0.6g31.8g0.3g
Arvot/100g100g304kcal7.6g0.5g30.6g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=235207