Pasta Bolognese naudan jauhelihasta

Ruskista jauheliha ja pilkottu sipuli öljyssä.

Mausta jauhelihamausteella/pippurilla.

Lisää pannulle tilkka vettä ja kasvisliemi kuutio, paseerattu tomaatti ja lopuksi ruokakerma.

Anna hautua hetki kannen alla.

Keitä pasta runsaassa vedessä.

Tarjoile salaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 237 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha55g91kcal10.4g0g5.5g0g
Sipuli 13g4kcal0.2g0.6g0g0.2g
Rypsiöljy 2.2g19kcal0g0g2.2g0g
Jauhelihamauste, annos 15g3.3g0.1kcal0g0g0g0g
Paseerattu tomaatti rainbow44g15kcal0.4g3g0.2g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl22g19kcal0.3g1g1.5g0g
Kasvisliemikuutio 2.4g7.3kcal0.2g0.3g0.6g0g
Täysjyvä Fusilli (Rainbow), annos 100g66g220kcal8.5g44.6g1g4.2g
Mustapippuri 0.4g1.2kcal0g0.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana415g753kcal40g99.4g22g9g
Valittu annoskoko207g376kcal20g49.7g11g4.5g
Annoskoko puolitettuna104g188kcal10g24.9g5.5g2.3g
Arvot/100g100g182kcal9.6g24g5.3g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=270145