Kaaliloota VHH

1. Pilko kaali, huuhtele ja keitä kypsäksi
2. Kuori ja pilko sipulit
3. Kuumenna öljy paistinpannussa
4. Kypsennä sipulit ja liha paistinpannussa
5. Mausta liha-sipulisekoitus oman makusi mukaan
6. Sekoita kaali ja sipulisekoitus ja laita uunivuokaan
7. Lisää kerma
8. Tarkista maku, älä liioittele suolan kanssa
9. Kypsennä uunissa 175 c

Käytä aina mineraalisuolaa!

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 332 grammaa

The2me
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali119g25kcal1.4g4.1g0.2g2.5g
Kananpojan jauheliha (Kariniemi), annos 100g50g60kcal9.5g0g2.5g0g
Sipuli (kuorittu)10g2.8kcal0.1g0.5g0g0.2g
Valkosipuli 1.4g1.5kcal0.1g0.2g0g0g
Mustapippuri 0.4g1kcal0g0.1g0g0.1g
OliiviÖljy ( kylmäpuristettu Golden Star )1g9kcal0g0g1g0g
Pirkka kasvisrasvasekoite 7%, 2dl purkki25g21kcal0.4g1.1g1.8g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana415g242kcal23g12g11g5.8g
Valittu annoskoko208g121kcal11.5g6g5.5g2.9g
Annoskoko puolitettuna104g60kcal5.8g3g2.8g1.5g
Arvot/100g100g58kcal5.5g2.9g2.7g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=408935