ARSKAN KASSLER

3 rkl hunajaa, 4 kukkurallista t-lusikallista fariinisokeria, 2 rkl karkea merisuola, cayennepippuria, valkosipulin kynsiä muutama, tilkka vettä.

Hierotaan lihan pintaan yöksi.

Seuraavana päivänä uuni 110-115 astetta ja 8-9h (1350g kassler).

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 237 grammaa

As
AineksetMääräEnergiaPHRK
Viljaporsaan kassler (Snellman), annos 800g197g404kcal35.5g0g29.6g0g
Fariinisokeri5.8g24kcal0g5.8g0g0g
Hunaja juokseva (Pirkka), annos 7g4.4g14kcal0g3.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana415g884kcal71g18.4g59.2g0g
Valittu annoskoko207g442kcal35.5g9.2g29.6g0g
Annoskoko puolitettuna104g221kcal17.8g4.6g14.8g0g
Arvot/100g100g213kcal17.1g4.4g14.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=458307