Spagettia tomaattikatkarapukastikkeessa

Keitä pasta.

Samalla hauduta herneitä öljyssä, lisää tomaattimurska, valkosipuli, oregano ja kasvisliemikuutio.

Hauduta kymmenisen minuuttia.

Lisää lopuksi sulatetut katkaravut.

Sekoita pastaan.

Raasta päälle parmesaania.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 166 grammaa

Timonaattori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 2.3g21kcal0g0g2.3g0g
Tomaattimurska, Polpa di Pomodoro (Campo largo (lidl)), annos 400g62g13kcal0.8g1.9g0.1g0g
Kasvisliemikuutio 1.7g5.2kcal0.2g0.2g0.4g0g
Katkarapu 42g29kcal6.1g0g0.5g0g
Herne 19g13kcal0.9g1.8g0.1g0.6g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.5g0.6kcal0g0.1g0g0g
Mustapippuri 0.3g0.9kcal0g0.1g0g0.1g
Spagetti 78g255kcal7.9g51.7g0.9g2.6g
Parmigiano Reggiano -parmesaanijuusto (Pirkka), annos 20g1.6g6.1kcal0.5g0g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana415g686kcal32.8g111.6g9.4g6.6g
Valittu annoskoko207g343kcal16.4g55.8g4.7g3.3g
Annoskoko puolitettuna104g171kcal8.2g27.9g2.4g1.7g
Arvot/100g100g165kcal7.9g26.9g2.3g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=180844