Rypsiporsas fileeviipalekastike

Paista margariinissä fileeviipaleet ja sipulit kauniin ruskeiksi.

Lisää hiukan vettä ja anna hautua kymmenen minuuttia.

Lisää kerma ja tarjoile perunasoseen kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 166 grammaa

Mummumeku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiporsas fileeviipale (Hk), annos 300g94g103kcal22.5g0g1.4g0g
Sipuli (kuorittu)31g8.4kcal0.4g1.5g0.1g0.5g
Margariini 80% keskiarvo4.7g33kcal0g0g3.7g0g
Ruokakerma, kolme sipulia (Valio), annos 250g78g86kcal2.3g2.5g7.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana415g461kcal50.4g8g26g1g
Valittu annoskoko208g230kcal25.2g4g13g0.5g
Annoskoko puolitettuna104g115kcal12.6g2g6.5g0.3g
Arvot/100g100g111kcal12.1g1.9g6.3g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=310486