Lihapullat ranskankermaan

Laita korppujauho turpoamaan veteen 5-10min ajaksi.

Lisää ranskankerma (RANSKANKERMA TEKEE TAIKINAN KOOSTUMUKSESTA RYHDIKKKÄÄMMÄN KUIN KERMAVIILI!).

Mausta mieleiseksesi (suola, grillausmauste, paprika, curry..).

Pilko sekaan pieni määrä sipulia (puolet pienestä sipulista 20-30g meillä ok) ja yksi valkosipulikynsi.

Lisää jauheliha, vaivaa.

Lisää kananmunat, vaivaa.

Taikinasta tulee pienillä käsillä pyöritettynä 9 pullaa.

Paista uunin keskitasolla 200 asteessa n.10min.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 83 grammaa

T2
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha, snellman111g188kcal13.3g0g11.1g0g
Korppujauho (Myllynparas), annos 50g14g51kcal1.9g10g0.3g0.6g
Ranskankerma creme fraiche (Valio oy), annos 30g42g116kcal1g1.5g11.6g0g
Kananmuna kuoreton 31g44kcal3.8g0.1g3.1g0g
Sipuli 8.3g2.5kcal0.1g0.4g0g0.1g
Valkosipuli 1.1g1.2kcal0.1g0.2g0g0g
Mineraalisuola keskiarvo 1.4g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana415g807kcal40.4g24.4g52.2g1.4g
Valittu annoskoko208g403kcal20.2g12.2g26.1g0.7g
Annoskoko puolitettuna104g202kcal10.1g6.1g13.1g0.4g
Arvot/100g100g194kcal9.7g5.9g12.6g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=370144