Rahkaletut

Tee lettutaikina maidosta, kananmunista, spelttijauhoista ja rahkasta.

Mausta suolalla ja sokerilla.

Öljyn voi lisätä joko taikinaan tai pannulle.

Anna taikinan turvota noin puolituntia.

Annoksesta tulee noin 25-30 lettua (lettupannulla paistettuna).

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 166 grammaa

Suze
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g1.3g5kcal0g1.2g0g0g
Fruktoosi, hedelmäsokeri 3.8g15kcal0g3.7g0g0g
Spelttijauhot, puolikarkea, brinkkala19g60kcal2.8g11.1g0.5g1.9g
Maitojuoma, profeel, valio63g13kcal2.1g1.1g0g0.9g
Kananmunan valkuainen 66% kananmunan massasta 19g7.9kcal1.8g0.1g0g0g
Kananmuna, omega, kuoreton 19g26kcal2.3g0.1g1.8g0g
Oliiviöljy 4.7g42kcal0g0g4.7g0g
Ruokasuola jodioitu 0.9g0kcal0g0g0g0g
Maitorahka, maustamaton 0,3% (Valio) 250 g78g51kcal8.6g3.3g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana415g438kcal35.2g41.2g14.4g5.6g
Valittu annoskoko207g219kcal17.6g20.6g7.2g2.8g
Annoskoko puolitettuna104g110kcal8.8g10.3g3.6g1.4g
Arvot/100g100g106kcal8.5g9.9g3.5g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=71040