Pastitsio

Kerro ainekset 6lla niin saat laatikollisen.

kyseessä pirkan pastitsio ohje, johon tulee valkokastike päälle.

Itse jätän seuraavalla kerralla kananmunan pois, ei mielestäni sopinut valkokastikkeeseen.

ohje:
keitä pasta
paista jauheliha ja lisää maggi-sekoitus tai tomaattimurskaa.

täytä vuoka ensin puolella pastamäärästä, sitten valkokastiketta (loput ainekset) ja jauhelihasekoitus, loput pastat ja loput valkokastikkeet.

Uuniin puoli tuntia 200 astetta.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 277 grammaa

Tuuls21
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha50g83kcal9.5g0g5g0g
Pasta, Pirkka Penne Rigato38g135kcal4.5g28.2g0.4g1.3g
Mozzarella juustoraaste, valio19g55kcal4.9g0g3.9g0g
Lasagne mix maustapussi (Maggi), annos 97g12g39kcal1.5g6.8g0.7g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl5g45kcal0g0g5g0g
Vehnäjauho puolikarkea 4.1g14kcal0.4g2.8g0g0.1g
Vähälaktoosinen iskukuumennettu rasvaton maito, Pirkka, 1l63g21kcal2.1g3.1g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu18g22kcal1.9g0.1g1.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana416g827kcal49.6g82g33.2g2.8g
Valittu annoskoko208g414kcal24.8g41g16.6g1.4g
Annoskoko puolitettuna104g207kcal12.4g20.5g8.3g0.7g
Arvot/100g100g199kcal11.9g19.7g8g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=62264