Färssi

Laita uuni lämpenemään 200 C.

Sekoita kulhossa sipulikeitto, kermaviili ja kananmuna.

Lisää min. 3 valkosipulin kynttä ja mausteet, ainakin suolaa ja pippuria.

Lisää jauheliha ja vaivaa taikina tasaiseksi.

Anna seistä mielellään puoli tuntia huoneen lämmössä.

Levitä taikina tasaiseksi levyksi leivinpaperille.

Kaada herne-maissi-paprikat taikinalevyn päälle ja rullaa leivinpaperin avulla taikina pötköksi.

Paista uunissa n. puoli tuntia.

Tarkasta kypsyys haarukalla tai hammastikulla.

Tarjoile esim.

mummon muusin kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 207 grammaa

Hp76
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g1000g1700kcal190g0g100g0g
Kevyt kermaviili (Eldorado), annos 200g500g400kcal13g20g30g0g
Ranskalainen sipulikeitto (Gourmet Soups) (Knorr), annos 14g140g406kcal11.2g65.8g11.2g15.4g
Kananmuna, punnittu kuorineen (käsittelemätön)150g209kcal16.7g0.6g15.6g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g30g31kcal2.4g4.9g0.2g0.6g
Herne-maissi-paprika, Rainbow250g200kcal10.5g32.5g2.2g7.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4140g5892kcal487.6g247.6g318.4g47.4g
Valittu annoskoko2070g2946kcal243.8g123.8g159.2g23.7g
Annoskoko puolitettuna1035g1473kcal121.9g61.9g79.6g11.9g
Arvot/100g100g142kcal11.8g6g7.7g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=148557