Lanttulaatikko

Keitä lantunpalaset, soseuta ja lisää joukkoon keitinvesi, kerma, munat ja korppujauhot.

Mausta siirapilla, valkopippurilla ja muskottipähkinällä.

Kippaa vuokaan ja paista 175* n. tunti, tai miedommassa lämmössä pidempään.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 207 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lanttu 876g253kcal8.8g40.3g2.6g15.8g
Vesi625g0kcal0g0g0g0g
Korppujauho 63g229kcal6.6g46.8g0.6g3.3g
Kuohukerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g250g851kcal5g7.5g87.6g0g
Korppujauho 31g115kcal3.3g23.4g0.3g1.7g
Kananmuna kuoreton 138g196kcal17.2g0.4g14.1g0g
Siirappi 88g264kcal0.1g64.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4140g3814kcal82g366.6g210.4g41.6g
Valittu annoskoko2070g1907kcal41g183.3g105.2g20.8g
Annoskoko puolitettuna1035g954kcal20.5g91.7g52.6g10.4g
Arvot/100g100g92kcal2g8.9g5.1g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=390035