Jauhelihakastike

Ruskista jauheliha ja sipuli oivariinissa pannulla.

Mausta jauhelihamausteella ja viherpippurirouheella (½ tl). Lisää ruskistetun jauhelihan joukkoon vehnäjauhot ja sekoita hyvin.

Kaada seos kattilaan ja lisää kiehuva vesi sekoittaen koko ajan.

Lisää lihaliemikuutio ja soijakastike.

Keitä hiljalleen noin 30 min. Nauti keitettyjen perunoiden, babyporkkanoiden ja kevyen punajuurisalaatin kanssa

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 345 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oivariini, juokseva, rasvaseos15g108kcal0.1g0.1g12g0g
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g600g1019kcal113.9g0g60g0g
Sipuli (kuorittu)300g81kcal3.9g14.4g0.6g5.1g
Jauhelihamauste, annos 15g7.5g0.2kcal0g0.1g0.1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 38g129kcal3.8g26.2g0.4g1.3g
Vesi1049g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi17g46kcal1.5g1.2g3.8g0g
Soijakastike 45g27kcal2.3g4.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4140g2820kcal251g92.6g153.8g12.8g
Valittu annoskoko2070g1410kcal125.5g46.3g76.9g6.4g
Annoskoko puolitettuna1035g705kcal62.8g23.2g38.5g3.2g
Arvot/100g100g68kcal6.1g2.2g3.7g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=81891