Puolukkainen juustokakku

Kauli piparitaikina vuoan pohjalle (halk. 24cm).

Vaahdota munat ja sokeri.

Sekoita joukkoon tuorejuusto ja nostele puolukat / karpalot joukkoon.

Kaada seos pohjan päälle.

Paista uunin alatasolla 175 asteessa noin 45min tai kunnes täyte on hyytynyt.

Sammuta uuni ja anna kakun jähmettyä jälkilämmössä noin puoli tuntia.

Mausta ranskankerma tomusokerilla ja kuorruta jäähtynyt kakku, koristele muutamilla marjoilla.

Anna maustua jääkaapissa noin tunnin verran.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 230 grammaa

Natii
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sunnuntai piparitaikina (Raisio), annos 100g374g1497kcal27.3g232.1g52.4g4.5g
Kananmuna kuoreton 165g235kcal20.6g0.5g16.9g0g
Sokeri 318g1292kcal0g317.9g0g0g
Philadelphia extra light -tuorejuusto, 5% rasvaa599g599kcal65.9g18g29.9g0g
Karpalo 300g97kcal1.3g10.3g2.1g9.9g
Kevyt Creme Fraiche 12 % Valio300g419kcal8.4g19.5g35.9g0g
Tomusokeri 1dl=60g15g60kcal0g15g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4140g8398kcal247g1226.6g274.4g28.8g
Valittu annoskoko2070g4199kcal123.5g613.3g137.2g14.4g
Annoskoko puolitettuna1035g2100kcal61.8g306.7g68.6g7.2g
Arvot/100g100g203kcal6g29.6g6.6g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=151239